Anlita Cantare


Behöver du hjälp med att skapa en musikalisk inramning till företagsfesten, konferensen, bröllopet eller födelsedagen? Stora eller små, privata eller affärsrelaterade aktiviteter, Kammarkören Cantare hjälper gärna till att förgylla en särskild händelse eller kväll.

Vi har en bred repertoar att ösa ur och erbjuder flera möjligheter av framträdanden, allt anpassat efter era önskemål. Det kan vara längre eller kortare framträdanden, med valfri storlek på ensemblen, från åtta personer till full kör, ca 25 personer. Pris enl. överenskommelse.

Varför inte anlita Cantare för att hjälpa er och era gäster att fira julens ankomst med en stämningsfull blandning av traditionell julmusik, moderna klassiker och muntra Carols? I vår julrepertoar finner du bl.a. Jul, jul strålande jul, Det är en ros utsprungen, Nu tändas tusen juleljus, Bereden väg för Herran med många fler. Självklart har vi musik för vår, sommar och fest- och högtider i allmänhet.

Är du intresserad av att anlita Cantare eller har du ytterligare frågor? Skicka ett mail till: boka@cantare.net eller använd kontaktformuläret.

Stockholmsprogram

Valborg